Nordkapp 2009 The Tour June 16 June 17 June 18 June 19
June 20 June 21 June 22 June 23 June 24 June 25
June 26 June 27 The maps Photos    
Nordkapp, Capo Nord, North Cape 2009

The Videos are in the links for you.

 

         

 

Together with friends from the Duettoclub Italia I organized a trip north in June 2009.

 We drove together from southern Italy all the way to Nordkapp in our Alfa Romeo Duettos. It will be an exciting tour to Nordkapp through Europe. Sweden, Finland, Norway and Sweden again. Questions?

 

Less talk, more action!

 

Plus, driving and enjoying the Alfa Romeo Duetto. We will make some great memories in 2009

 

 

Läs mer i tidningen Klassiker här om vår tur. Capo Nord är en dröm för de flesta, men inte så många har kört Duetto hela vägen. Den här resan gör vi tillsammans med Duettoclub Italia. Vi kör Duetto så klart hela vägen. Några kommer ända från Catania i syditalien. Några kör hela vägen, andra tar www.autozug.de genom Tyskland och Schweiz. Nordkapp och de tyärr dyra priserna i Norge löser vi genom att bo två nätter i Alta.

 

Nordkapp är cirka 20 mil norrut, så vi kör tillbaka till Alta när vi tittat färdigt. Hoppas det blir bra väder. Tänk på att tunneln kostar NOK 192 enkel. På Nordkapp finns det mycket lite för en normal kassa, så ta med färdkost.

 

På nervägen tar vi E6, gör en kort avstickare till Riksgränsen och sen vidare mot Narvik och söderut. Du kan se på kartan hur vi kör. Övernattning finns som länkar.